Werken aan de ontwikkeling van je team

Als leidinggevende weet jij als geen ander dat je team van medewerkers de sleutel is voor het succes van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je team zich blijft ontwikkelen.

 

revisie-26

De sleutel tot succes 

Bij teamontwikkeling draait het erom hoe een team beter kan samenwerken, hoe ze gastvrijheid samen beter op de kaart kunnen zetten en gezamenlijk kunnen werken aan het inzetbaar blijven van het hele team. OOMT kan jou helpen bij de ontwikkeling van je team met concrete tools en bijeenkomsten.

Zo organiseren wij workshops voor teambuilding. Hierdoor leert jouw team elkaar, buiten de normale werkroutine om, een stuk beter kennen. Dit kan een positief effect hebben op de onderlinge samenwerking.

Jij kan ook samen met je team een slag maken in de gastvrijheid. Nu de klant voor onderhoud veel meer keuzes heeft en voor aankoop veel online zoekt en minder in de showroom komt, wordt gastvrijheid belangrijker dan ooit. Maar hoe pak jij dat aan, zodat je hele team de klant als koning ziet? Ook hier kan OOMT bij helpen door een mysterybezoek en coachingsgesprek van een gastvrijheidscoach.

Als je nadenkt over de ontwikkeling van je team is het ook belangrijk om aandacht te geven aan hoe je de mensen uit je team duurzaam inzetbaar houdt. Want soms verdwijnen goede medewerkers onnodig naar andere bedrijven, naar andere sectoren of naar de WIA. En ook wil je je medewerkers voorbereiden op de toekomst van de branche. En dat in een tijd waarin het vaak moeilijk is om aan voldoende goed personeel te komen. Tijdens een bijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid ontdek jij samen met je team hoe iedereen op een gezonde en toekomstbestendige manier aan het werk kan blijven.

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.
Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt